Ingredients:
1 llata de vedella que faci uns 1200 grams que farem lligar
400 grams de bolets (rovellons) poden ser de pot
1 ceba gran o 2 mitjanes
2 tomàquets madurs
Oli d'oliva
Llar
1 got de vi ranci
2 gots d’aigua
Sal
Pebre
Ametlles 15 o 20
3 grills d’all
Julivert
4 torradetes petites
Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 31 d’octubre del 2008
dijous, 23 d’octubre del 2008
Sopa de crancs a la Mercè
Ingredients per a 4 persones:
500 grams de crancs de mar
750 grams de peix de roca
3 porros mitjans
unes fulles d’àpit
1 nap mitjà
4 patates
1 ceba
2 tomàquets ratllats
16 torrades de pa primetes
all-i-oli fet amb ou
oli d’oliva
sal
una mica de Maizena
500 grams de crancs de mar
750 grams de peix de roca
3 porros mitjans
unes fulles d’àpit
1 nap mitjà
4 patates
1 ceba
2 tomàquets ratllats
16 torrades de pa primetes
all-i-oli fet amb ou
oli d’oliva
sal
una mica de Maizena
diumenge, 19 d’octubre del 2008
Fideus amb peix
dilluns, 13 d’octubre del 2008
16 d'octubre Dia Mundial de l'Alimentació
dijous, 9 d’octubre del 2008
Croquetes de pollastre i pernil
divendres, 3 d’octubre del 2008
Bandeja de Peix amb suc
Subscriure's a:
Missatges (Atom)