dilluns, 21 de setembre del 2009

Trufes


Ingredients:

200 grams de xocolata sense llet 70%
200 grams de nata muntada
100 grams de mantega
5 cullerades de sucre
3 rovells d’ou
Fideus de xocolata
Cistellets de paper arrissat


Preparació:

1.- Talleu la xocolata a trossos i poseu-la a fondre en un pot, al bany Maria, amb el sucre i la mantega; remeneu fins obtenir una crema fina i retireu del foc.


2.- Quan sigui tebi, afegiu els rovells d’ou i finalment incorporeu la nata; deixeu-ho al congelador fins que quedi dur.

3.- Amb dues culleretes formeu boletes. Com que es tracta d’una pasta molt fina i suau resulta difícil formar-les perfectament, pel que és aconsellable tornar-les a posar al congelador i deixar-les fins que es tornin a endurir. Podreu llavors fàcilment donar’ls-hi forma amb les mans.

4.- Finalment passeu-les per xocolata ratllat o fideus de xocolata. Serviu-les molt fredes en cistellets de paper arrissat.