Ingredients:
8 galtes de porc
2 cebes grans
2 tomàquets madurs
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 albergínies
1 carbassó
2 patates
2 pastanagues
1 got de vi ranci
Oli
Llard
Sal
Pebre negre molt
Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimarts, 31 de març del 2009
dijous, 26 de març del 2009
Cargols amb conill
Ingredients ( per a quatre persones):
1 quilo de cargols
1/2 quilo de conill
4 salsitxes de porc
2 tires de costella de porc
2 cebes mitjanes
2 tomàquets madurs mitjans
2 grills d’all
Sal
Oli d’oliva
Farina
Julivert
Aigua
Pebre negre
Pebre vermell dolç
12 ametlles
12 avellanes
2 fulles de llorer
2 bitxos (guindilles)
1 got de vi blanc
Farigola seca
1 quilo de cargols
1/2 quilo de conill
4 salsitxes de porc
2 tires de costella de porc
2 cebes mitjanes
2 tomàquets madurs mitjans
2 grills d’all
Sal
Oli d’oliva
Farina
Julivert
Aigua
Pebre negre
Pebre vermell dolç
12 ametlles
12 avellanes
2 fulles de llorer
2 bitxos (guindilles)
1 got de vi blanc
Farigola seca
dilluns, 9 de març del 2009
Ràdio Malgrat engega el IV Concurs de Receptes de "La Cuina del Peix"
Un any més el programa de Ràdio Malgrat "Cuinateràpia" organitza el Concurs de Receptes de "La Cuina del Peix" que enguany arriba ja, a la seva 4a edició.
Aquest any el concurs presenta algunes novetats.
• Les persones que vulguin participar al concurs, s’han d’inscriure abans i tenen de temps fins el 15 de maig.
• Els concursants hauran de elaborar un plat per a quatre racions i portar-lo cuinat des de casa.
• L'acte comptarà amb la presència de Xicu Anoro, coordinador del moviment de ”Les Cuineres de Sils” que ens oferirà una xerrada sobre l’inici i el funcionament d’aquest col•lectiu.
La mostra dels plats presentats i el veredicte del jurat és farà en un acte públic el 14 de juny a les 12 del migdia a la Sala de la Barretina Vermella.
Tots els interessats en participar-hi poden consultar les bases clicant aqui
Aquest any el concurs presenta algunes novetats.
• Les persones que vulguin participar al concurs, s’han d’inscriure abans i tenen de temps fins el 15 de maig.
• Els concursants hauran de elaborar un plat per a quatre racions i portar-lo cuinat des de casa.
• L'acte comptarà amb la presència de Xicu Anoro, coordinador del moviment de ”Les Cuineres de Sils” que ens oferirà una xerrada sobre l’inici i el funcionament d’aquest col•lectiu.
La mostra dels plats presentats i el veredicte del jurat és farà en un acte públic el 14 de juny a les 12 del migdia a la Sala de la Barretina Vermella.
Tots els interessats en participar-hi poden consultar les bases clicant aqui
dimecres, 4 de març del 2009
Bunyols de la mama
Ingredients:
½ quilo de farina
6 ous
2 sobres de Royal
1 got de llet (100 ml)
½ got de moscatell (50 ml)
½ got d’anís (50 ml)
½ got d’oli de gira-sol (50 ml)
1 got de sucre (100 gms)
1 polsim de sal
1 polsim de matafaluga
1 tub de vainilla (2 culleradetes tamany café)
raspadura d’una llimona
(els gots han de ser petits, o sigui de tamany de tallat)
dilluns, 2 de març del 2009
Pollastre al vinagre
Subscriure's a:
Missatges (Atom)