dijous, 3 de març del 2011

2es Jornades Gastronòmiques Pota blava i Carxofa Prat

L'hostaleria del Prat de Llobregat converteix en protagonistes, durant un mes, els dos productes gastronòmics estrella de la zona del Baix Llobregat: el Pota Blava i la Carxofa Prat.

Si alguna cosa distingeix el Prat de Llobregat d'altres localitats de l'estat espanyol és que pot presumir de ser de les poques ciutats que tenen dos productes amb denominació d'origen. Per aquest motiu, l'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat (AGT) està decidida a demostrar les diverses possibilitats que ofereixen aquests dos productes en la seva elaboració gastronòmica, en aquesta segona edició del Març Gastronòmic.

Els restaurants i locals de tapes del Prat de Llobregat s'encarregaran, durant el mes de la gastronomia, de mostrar alguna cosa diferent als seus clients.

Es podrà gaudir de tot això des del 4 fins al 27 de març, temps en què es podran degustar d'aquest menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa del Prat, i en què cada un dels restaurants adherits a la campanya "Març, el mes de la gastronomia "serviran un menú singular per a l'ocasió.

Amb aquesta iniciativa, AGT convida els propis pratencs i al públic d'altres ciutats a acostar-se a gaudir d'aquests dos productes autòctons de la màxima qualitat.

En aquestes segones Jornades Gastronòmiques Pota blava i Carxofa Prat participaran els següents restaurants: Cal Ramon, Casa Alcaide, Casa Ramon, De sobte, El Cortijo, el regust, Cèntric Gastrobar, La Sal Marina (H. Renaissance), Ona Nuit, Pau Casals , Rustic & Co, Simfonia (H. Ciutat del Prat), Spoon, Tasta'my Zurita.


Informació extreta de la web www.potablavaicarxofaprat.com