dimecres, 23 de març del 2011

VI Jornades Gastronòmiques del Raïm i del Vi DO Alella.

Mig centenar de restaurants del Maresme i del Vallès Oriental oferiran durant quinze dies, del 25 de març al 10 d'abril, una selecció de menús acompanyats de vins que s'elaboren a la Denominació d'Origen Alella, dins del marc de les 6enes Jornades Gastronòmiques del Raïm i del Vi Do Alella.

Durant aquestes dues setmanes, restaurants de la comarca oferiran menús especials amb el vi DO Alella com a protagonista. D’aquesta manera es materialitza el canvi de rumb que enguany s’ha volgut donar a les jornades, tot canviant-ne les dates (del novembre al març) i amb la intenció d’afavorir l’adhesió de nous establiments els propers anys.

A més, la reformulació de l’esdeveniment ha comportat potenciar “el maridatge amb els plats típics de la comarca, i l’organització de sortides als cellers, tastos i visites guiades a elements arqueològics i històrics dels municipis", va explicar Daniel Cortés, vicepresident del Consorci del Parc de la Serralada Litoral i alcalde de Montornès del Vallès, en la presentació de les jornades.