dimecres, 18 de maig del 2011

Cuixetes de pollastre al conyac amb spaghetti al nero di seppia

Ingredients:

8 cuixetes de pollastre
4 cebes grans
1 gotet de conyac
250 grams de spaghetti al nero di seppia
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre mòlt


Preparació:

Posem al foc una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva i fem rossejar les cuixetes de pollastre.
Mentrestant pelem i piquem les cebes ben petites i quan les cuixetes siguin rosses (sense retirar-les) afegim la ceba a la cassola, la tapem, deixem el foc mig i anem remenant de tant en tant.


Ara posarem un pot al foc amb aigua, quan comenci a bullir hi tirarem una culleradeta de sal i posarem els spaghetti, els deixarem bullir de cinc a set minuts, segons ens agradin. Quan ja els tinguem al punt apagarem el foc i posarem el pot a l’aigüera, deixant un rajolí d’aigua freda que vagi refredant la pasta, així no se’ns passarà mentre acabem de cuinar el pollastre.

Tornem a la cassola. Quan veiem que la ceba comença a agafar color, posarem el foc alt, abocarem el gotet de conyac i deixarem que s’evapori, (un minut és suficient). Ara salpebrem bé el pollastre, tornem a deixar el foc mig, tapem la cassola i deixem fins que veiem que les cuixetes siguin ben tendres.

Ja només ens quedarà escórrer bé la pasta, posar-la a la cassola, donar unes voltes perquè agafi el “gustet” del sofregit de ceba i a gaudir d’un plat ben especial.

Espero que us agradi.