dissabte, 22 de setembre del 2012

Xocolata desfeta amb canyella


Ingredients:

Llet
1 rajola de Chocolate Colombiano amarg o dolç
Sucre pel  “chocolate” amarg.
Claus i Canyella (opcional)

Preparació per a  fer el típic “chocolate Colombiano”:

Mesurem la llet, una tassa per persona i ho aboquem al pot on el farem, afegirem dues preses de xocolata per persona, una branca de canyella per tassa de llet, algun clau i el sucre al gust de cadascú.
Ho posem al foc i anem remenant constantment fins que estigui calent (sense bullir) i el “Chocolate” s’hagi fos completament.

Quan el “Chocolate” estigui calent aleshores comencen a batre amb el “bolinillo” de fusta, veurem que va pujant, (diuen que com més batut més bo és el sabor).

Quan veiem que arrenca el bull apaguem el foc, acabem de batre una mica més i ja el tenim a punt per servir.



Us deixo un vídeo que us anirà molt bé per que veieu realment com ho fan.



Malgrat que avui dia ja tenim molts llocs on poder aconseguir el producte original, jo ho he adaptat al que tenia a casa i... Déu n’hi doret que bo m’ha quedat.

Que com ho he fet... doncs exactament igual que diu la recepta però, en un pot normal, la xocolata Chocolate Nestlé Postres i ho he remenat amb el típic remenador o batedor.


Us atreviu a provar-ho???
Jo m’hi he enganxat.