divendres, 16 de novembre del 2012

Cigrons amb ou dur i botifarra negra

Ingredients:

500 grams de Cigrons bullits
2 Cebes
1 Tomàquet
5 Ous durs
1 Botifarra negra
1 grill d’All
Julivert
1 torradeta
10 Avellanes
10 Ametlles
Brou (que pot ser de pastilla)
Oli d’oliva
Sal


Preparació:

Posem en un pot amb aigua freda els ous i a partir de quan arrenquin el bull els deixarem 12 minuts, passat aquest temps ja tindrem els ous durs.

Mentrestant anem fent el plat, piquem la ceba ben petita i la sofregim en una cassola amb una mica d’oli, quan comenci a agafar color hi afegim el tomàquet ratllat i acabem de fer el sofregit.

Farem també la picada posant al pot de la picadora un grill d’all, el julivert, les torradetes, les ametlles, avellanes, el rovell d’un ou dur i una mica de brou per així desfer-la millor.

Ara, ja posem a sobre el sofregit els cigrons bullits i escorreguts i a sobre, la picada, acabarem de posar-hi una mica més de brou i deixarem que faci xup-xup 10 minuts, aleshores posarem els ous durs partits per la meitat, la clara de l’ou que hem posat a la picada la tallem petita i l’afegim, posem també la botifarra negra tallada a rodelles, rectifiquem de sal i en un parrell de minuts més tindrem el plat a punt per servir.

1 comentari:

Jimy ha dit...

el plat i la imatge..impresionant!!!!