divendres, 4 de gener del 2013

Conill a l'ajillo

Ingredients:
Conill tallat petit
Vi blanc
All
Aigua
Romaní
Llorer
Julivert
Oli d’oliva
Sal
Pebre



Preparació:
Salpebrarem el conill i el posarem en un bol, hi abocarem per sobre un gotet de vi blanc, la fulla de llorer, el julivert tallat petit i una branqueta de romaní. Això ho deixarem una estoneta a la nevera macerant.

Mentrestant pelarem i tallarem a làmines els alls i els fregirem amb oli d’oliva verge extra. Quan comencin a agafar color i vigilant que no es cremin i posarem el conill i el fregirem ben rosset de totes bandes.

Quan sigui ja dauradet hi abocarem la barreja utilitzada per a macerar-lo juntament amb un gotet d’aigua, abaixarem el foc, taparem i ho deixarem uns 10 o 15 minuts tot girant-lo de tant en tant.

Ja teniu a punt un senzilll i saborós conill.