Bacallà dessalat
Oli d’oliva
1 ou
Oli d’oliva suau
0’4⁰
6 grills d’all
Sal
Elaboració:
Poseu un raig d’oli d’oliva al fons d’una safata refractària i a sobre, els
talls de bacallà (amb la pell en contacte amb la safata) i ho fornegeu uns 10
minuts. (180⁰ només forn de baix i a la meitat)
Mentrestant, talleu a làmines 4 grills d’all i els fregiu en una paella amb
un xic d’oli d’oliva fins que comencin a daurar-se. Reserveu.
Ara prepareu l’allioli amb l’ou, l’oli suau, afegiu dos dels alls laminats
i fregits i un pessic de sal.
Unteu els lloms de bacallà amb l’allioli i ho gratineu (180⁰ només grill i a la meitat) 5 minuts i ho
presenteu amb la resta d’alls fregits, posats per sobre.
1 comentari:
La crosta de l'allioli gratinat és fantàstica!!!
Publica un comentari a l'entrada