Ingredients:
1 bon tall de salmó fresc (en filet)
1 ceba
1 porro
1 pebrot verd
1 carbassó
2 tomàquets madurs
½ gotet de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Posem una mica d’oli a la cassola on farem els macarrons, quan l’oli sigui calent, hi posem el salmó i el fem com si fos a la planxa, primer pel costat de la pell i quan veiem que canvia de color el girem i deixem fins que quedi blanquinós. (Tot plegat poca estona, eh? Que el peix massa fet no queda bé.)
Un cop fet, el retirem i reservem en un plat.
Afegim una mica més d’oli a la mateixa cassola i sofregim la ceba i el porro que tindrem picat a dauets petits.
Mentre es va fent, rentem i tallem també a dauets petits el pebrot verd i el carbassó.
Ho afegim a la cassola que sofregeixi tot plegat. (Si tapem la cassola ajudarem a accelerar el procés.)
Quan veiem que el conjunt és cuit hi afegim el tomàquet ratllat, donem unes voltes (un parell de minuts) i ja podem posar el raig de vi blanc, (ara amb la cassola destapada i a foc viu per evaporar l’alcohol), fem unes voltes més i ja podem apagar el foc.
Mentre es fa el sofregit, posem una olla gran amb aigua i sal, quan arrenqui el bull posem els macarrons que es vagin fent.
Seguidament, com que el salmó ja és fred li traiem la pell i amb cura l’esmicolem a trossets intentant comprovar que no hi quedi cap espina.
Un cop fet, ho afegim a la cassola del sofregit i barregem.
Ja només ens queda escórrer el macarrons i afegir-los a la cassola, donem unes voltes per integrar-ho bé al sofregit i ja podem servir a taula.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada